Om Obeveklig

Obeveklig mitt sätt att visa att det med vinnande vanor och dagliga aktioner går att skapa det liv som du önskar.

Det är med största ödmjukhet som jag skriver om detta. Jag själv har gjort massor med misstag som gett mig massor med lärdomar. Lärdomarna använder jag nu i mitt liv och jag delar gärna med mig av dem.

Jag gör detta både för mig själv och för att inspirera andra. Genom att skriva om detta offentligt hjälper det mig att hålla mig själv ansvarig för att nå mina mål. Jag är långt ifrån perfekt. 

Detta är mitt sätt att sätta press på mig själv för att inte missa mina mål. Att bli OBEVEKLIG helt enkelt. Jag vet att jag presterar som bäst under press.

Tar tacksamt emot all typ var feedback.


För min del är det två saker som jag brinner för:

Full frihet i mitt liv
Slutmålet nås när jag kan göra vad jag vill, när jag vill, var jag vill och med vem jag vill.

Idag är det "när" som är mitt stora problem. Jag är bunden av ett jobb för att ha råd med mitt dagliga liv. Jag är tacksam för mitt jobb, men det är inte min dröm. Var inte pengar ett problem så skulle jag inte gå till mitt jobb. Så enkelt är det.

Det andra problemet är "vem". Detta har med språk att göra. Jag älskar att resa och något som gör mig irriterad är att inte kunna det lokala språket när jag är ute och reser.

Kommer att skriva mycket om ekonomisk frihet under denna del.

Kommer även att berätta om min resa att lära mig flera språk flytande.

Optimal hälsa i mitt liv
Detta är något som jag definierar på egen hand och som jag råder dig att göra också.

För att kunna leva ett drömliv är hälsan nödvändig. En sjuk människa har bara en önskan i livet, medan en frisk människa har tusentals önskningar i livet. 

Kommer att skriva en hel del om träning, kost och näring under denna del. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar