söndag 12 juli 2015

Lev DIN dröm!

Vaknar till en ny fantastisk dag. Dags att ha kalas hemma! Kom upp tidigt idag. Älskar verkligen tystnaden och kunna sitta i ensamhet en stund med mig själv och mina egna tankar. Det ger massor med energi för att göra detta till en fantastisk dag.

Om fåglar inte provade sina vingar

Tittar ut genom fönstret och ser två unga sädesärlor hoppa omkring på gräsmattan. Får helt plötsligt en bild framför mig som är inspiration till detta inlägg.

Tänk om dessa fåglar inte överkommit sina rädslor och provat sina vingar. Tänk om de suttit kvar i sitt bo hela livet utan att ge sig ut och upptäcka världen. Hur konstigt skulle inte det se ut?

Bilden kommer av att jag under gårdagen satt i Linköping hela dagen och delade med mig av världens bästa resekoncept. Nästan alla jag känner älskar att resa, men få vågar leva sin dröm att verkligen ge sig ut på en resa.

Många människor är så rädda för vad andra skall tycka att de inte vågar prova sina vingar. Jag känner bara att det är så himla tragiskt att se det glimma till i en persons ögon, för att sedan lågan skall släckas lika fort...

"Inte kan väl jag göra detta...?"
"Vad skall mina släktingar, grannar, kompisar eller arbetskamrater säga?"
Jag lider verklige med de människor som inte vågar leva sina drömmar. Det är som att se fågelungar sitta kvar i sitt bo och självdö. Tänk att leva ett helt liv utan att prova sina vingar och låta rädslorna styra livet.

Det är med största empati som jag skriver detta. Jag vet verkligen att det kan ta emot att gå emot sina rädslor. Det gör ont att göra misstag. Det gör ont när människor snackar skit bakom min rygg. 

Jag vet dock att jag behöver detta motstånd för att växa som människa. Det finns ingen framgångsrik människa som inte gått igenom massor med motgångar och motstånd. Det handlar om att vara just OBEVEKLIG i sin tro att det finns ett högre syfte för oss alla.

Lev DIN dröm!

Mitt budskap idag är att du skall leva just din dröm. Du är en fantastisk människa med massor av potential. Se till att släppa denna enorma kraft FRI! Du kapabel till så mycket mer än du tror! Det handlar bara om att våga, att gå förbi dina rädslor och skapa tillräckligt mycket mod.

Kom ihåg att vad andra människor tycker och säger om dig skall du inte bry dig om. Följ ditt eget hjärta och dina egna magkänslor. Då kommer allt att gå bra.

De som slutat drömma och som inte vågar leva livet fullt ut kommer ändå att snacka skit bakom din rygg. Varför inte ge dem något riktigt smaskigt att prata om... 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar