söndag 14 juni 2015

Mitt jobb är min Plan B

Det låter kanske konstigt att säga att mitt jobb är min Plan B. Det var tidigare långt ifrån självklart för min del.

Efter en "livskris" eller min stora lärdom, så är en utav mina insikter att leva MIN dröm. Jag vill uppleva och göra det JAG brinner för.

Jag älskar att resa och att uppleva nya platser i världen. Detta har jag gjort till min Plan A. Min plan A fokuserar på att skapa full frihet i livet genom att jobba med det jag tycker är roligt. 

Oavsett hur det går med min Plan A så har jag alltid en säkerhet i mitt jobb, min Plan B. Det innebär inte att jag inte tar mitt jobb på allvar eller ger allt på min anställning. Tvärtom, jag ger järnet för att skapa värde för de timmar på dygnet som jag byter mot att skapa en lön. Ju bättre jag är på detta, ju bättre förutsättningar har jag också att lyckas med min dröm, min Plan A.


En av nycklarna för att skapa den ekonomiska frihet som jag eftersträvar är att skapa flera av varandra oberoende inkomstflöden.

De inkomstflöden utöver min lön blir då min Plan A. Allt jag gör inom dessa områden skall vara saker som jag tycker är roliga samtidigt som jag kan tjäna pengar på detta och bygga flera extra kassaflöden.

En del undrar hur jag har tid och råd att unna mig massor med resor varje år. Svaret är ganska enkelt. Jag har skapat ett eget företag inom resor och därmed kan jag använda mitt företag för att upptäcka världen. 

Det kan inte bli bättre än så! 

Jag "jobbar" med det jag tycker om och tjänar pengar på det samtidigt.

Din plan A

Vilken är din Plan A? Hur du tagit tag i dina drömmar? 

Är det något som hindrar dig? Om du är rädd för vad andra skall tycka om dig så kan jag upplysa om att folk ändå kommer att prata bakom din rygg. Då är det lika bra att ge dem något riktigt spännande att prata om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar