måndag 6 april 2015

Tredje inkomstkällan på plats. Valet föll på Sportarbitrage

De senaste två veckorna har jag väckt liv i en gammal idé. Tack vare bättre mjukvaror går det nu att skapa löpande intäkter på nätet genom att använda arbitragemöjligheter som uppstår mellan olika spelbolag. Det kallas för "Sport Arbitraging".

Arbitrage var vanligt på bankerna för typ 30 år sedan. Då fanns det hela avdelningar som handlade med valutor på detta sätt och utnyttjade "felprissättningar" för att skapa säkra positiva kassaflöden.Idag finns samma möjlighet för gemene man att skapa denna typ av positiva kassaflöde genom att utnyttja olika prissättningar mellan spelbolag på nätet. Det finns ett ofantlig utbud av spelbolag och oddsbörser. Oddsen uppdateras löpande. Det finns hela tiden ett utbud av odds som gör att du helgarderar ett spel och vet att du kommer att tjäna 2-4% på dina spel, oavsett utgången av det objekt du har spelat på.

Har testat mig fram under två veckors tid och skaffat mig en "bankrulle" att jobba vidare med. Tack vare spelbolagens generösa öppningserbjudanden går det ganska enkelt att skaffa motsvarande en månadslön på ett par veckor. 

Jag väljer också att spela i EUR och USD och koppla mastercards till dessa valutor för att i framtiden, när jag är ute och reser, ta ut pengar lokalt med dessa kort för att undvika bank- och växlingsavgifter. På detta sätt slår jag flera flugor i en smäll.

Perfekt lösning för min del. Dels känns det inte som ett jobb att leta sportarbitrage. Jag får helt enkelt kombinera två av mina talanger/intressen, sport och siffror. Min utmaning är nu att hitta ett sätt att använda detta i vardagen utan att det tar mer än 30 minuter per dag.

Målsättningen är att skapa en avkastning på 10 % per månad på min bankrulle och inte använda mer än 30 minuter per dag för att nå dit.

"Gambling is for losers!"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar