söndag 26 april 2015

Firar två fantastiska år!

Det är härligt med årsdagar. Det ger möjlighet att fira. Idag firar jag att det är två år sedan jag tackade JA till en fantastisk möjlighet.

Jag gjorde det som kändes rätt och det visade sig att min magkänsla var helt rätt denna gång. Det blir lite som Sir Richard Bransons citat:Under två års tid har jag lärt mig mer och mer om möjligheten. Jag är långt ifrån fullärd och varje dag kommer det nya möjligheter att växa.

Jag tackade JA till två stycken möjligheter:

  1. Att kunna resa med bästa kvalitet, bästa service och till bästa pris.
  2. Att dela med mig av möjligheten och göra detta till en inkomstkälla.
För mig som älskar att resa och att upptäcka världen var detta en fantastisk möjlighet. Motgångarna i livet hade satt mig i en situation där jag inte haft möjligheten att resa och att upptäcka världen.

Under två års tid har jag utvecklat mig själv samtidigt som jag upplevt fantastiska resor och träffat massor med spännande människor. Möten med nya människor som annars aldrig skulle inträffat.

Nya upplevelser och nya människor som verkligen berikat mitt liv. Så himla tacksam för detta. Det bästa av allt är att det bara kommer att bli mer av detta framöver.

Två fantastiska år

Det har varit två år med massor och utmaningar och lärdomar. När jag nu tittar tillbaka så känns det som om det var igår. Får nästan nypa mig i armen för att fatta att det är sant.

Har haft möjligheten att besöka några av Europas mest fantastiska städer. Det ar varit resor till Florens, London, Amsterdam, Madrid och Budapest. Varje resa har haft sina höjdpunkter och det är fantastiskt att kunna dela dem med några utav mina bästa vänner.

Häftigaste staden och bästa upplevelsen är Florens. Hit skall jag verkligen åka tillbaka någon gång. Som skylten säger: "Du borde vara här!"Att kunna dela dessa upplevelser med andra är verkligen fantastiskt. Resan har bara börjat och det blir bara bättre. 

Utmaningarna ligger i att växa som människa och att jag har mod att gå förbi mina rädslor. Har fortfarande massor med rädslor att gå förbi för att växa som människa. 

Jag är mest stolt över att ha tagit mig an min rädsla att prata inför publik. Idag känns det helt naturligt för min del, men det har varit en av mina största rädslor.

Fick möjligheten att gå upp på scen och göra min grej inför drygt 500 personer i Oslo. Nervöst som sjutton, och jag växte flera meter som människa. Det känns fantastiskt att ha delat scen med några av mina största förebilder.Till sist ett stort tack till alla er som varit en del av denna resa. Vi har skapat minnen för livet tillsammans. Ser fram emot nya spännande resor tillsammans. Nästa stora resa blir Barcelona i slutet av juli. Ser fram emot nya fantastiska dagar. Kan knappt vänta...

Tack, tack, tack!
1 kommentar: