tisdag 14 april 2015

Dag #2 med CellRESET

Underlig känsla efter de två första dagarna. Samtidigt som det är skönt, att kroppen rensar ur samtidigt som insulinnivåerna sänks, så ger det ett energitapp innan kroppen lär sig att använda fett som energikälla.

Efter ett par månader med många utmaningar har jag tappat min struktur när det gäller näring och hälsa. Nu har jag några veckor på hemmaplan då det är dags att ge kroppen vad den behöver.

Massor med återhämtning genom bra kost och näring tillsammans med uppbyggnad genom kontinuerlig träning.

Vet vad som väntar mig. De första dagarna är tuffa, men det är värt all uppoffring för den energi jag får tillbaka om ett par veckor.


Det syns väldigt tydligt på utsidan vad som händer under fyra veckor. Det som ändå är mest häftigt är hur mentalt bra jag mår av en kost som ger kroppen energi och näring. Det handlar bara om att ändra på några rutiner så kommer resultaten som på beställning.

Vet att dag tre och fyra brukar vara de tuffaste. Mitt sockerberoende brukar göra sig påmint då. Efter detta är det sedan inga större problem att hålla sig borta från en massa värdelösa kolhydrater och meningslöst gluten som bara bryter ned kroppen.

Utmaningen för mig är att bryta några invanda mönster när det gäller kost. För mig är det svårast att göra detta på jobbet under arbetstid. Många möten förväntar sig intag av både fika och halvdana luncher. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar