onsdag 25 februari 2015

Grymt imponerad av Johan Olsson!

Efter att ha lyssnat på intervjuer från olika håll så börjar det gå upp för mig vilken fantastisk prestation som levererades idag.

Jag är bara så grymt imponerad över de uppoffringar som Johan Olsson gjort under sju veckors tid. Fattar inte hur någon kan hitta denna motivation och vilja. 

Snacka om att vara just OBEVEKLIG!

Uppoffringar

Att i motgångar av sjukdomar under hösten ta beslutet att träna helt på egen hand, isolerad från omvärlden i sex veckor, är verkligen en uppoffring som jag inte fattar hur någon klarar av. 

Givetvis har Johan Olsson haft stöd från familj och vänner. Att ladda mentalt och gå upp varje dag för att träna till max enligt en plan, utan att någon annan är med, är verkligen något utöver det normala.

Kanske får längdskidåkarna något att tänka på när det gäller att prestera optimalt på mästerskap. Den som lever får se.

Vända motgångar till framgång

Johan Olssons mod att ta beslutet att träna på egen hand för att komma i maximal form på kort tid är verkligen ett recept på att vända motgångar till framgångar. 

Det finns verkligen något att lära av detta. Min utmaning blir nu att stanna upp varje gång det erbjuds motgångar i livet. Tänka till på bästa lösningen och sedan ta de aktioner som krävs för att växa med den utmaningen.

Det är mitt budskap till dig som läser detta. Välkomna motgångar såsom tillfällen att växa som människa. I stunden av motgång är det alltid smärtsamt, men i backspegeln är det värt alla uppoffringar. 

Om du inte tror mig, fundera på vad Johan Olsson har för känslor när han går och lägger sig för att ladda om till stafetten på fredag.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar