måndag 9 februari 2015

40 år, återhämtning och massor av glädje!

Vilka dagar detta blev! Inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev ju bra ändå.

Hela förra veckan var det fokus på årsbokslut på jobbet. Det är verkligen en utmaning att sätta ihop fyra stycken bokslut i fyra olika länder och sedan ställa samman detta till en årsredovisning i Sverige.

Förra veckan spenderade jag några dagar i Norge och på hemmaplan i Sverige. Fulla arbetsdagar och fullbokad, då kommer givetvis en släng av influensa. Det var bara att bita ihop ett par dagar och stänga av smärtan med tabletter. Inget jag rekommenderar och jag visste att det skulle behövas ett par dagars vila på detta.

Hade ju tänkt att spendera hela helgen när jag fyllde 40 med att lyssna på Matt Morris både i Göteborg och Stockholm. Nu blev det inte så. Det var bara att lyssna på kroppen och inta viloläge.


Vad kännetecknar extrema resultat?

Det blev att fira tillsammans med familjen och krypa ned i soffan med en riktigt bra bok. Har ju köpt på mig ett gäng riktigt bra böcker som skall läsas under 2015.

Denna gång tog jag mig an Outliers av Malcolm Gladwell. 

Detta är en riktigt spännande bok som visar vad det är som kännetecknar extrema resultat hos individer och grupper. Mycket intressant läsning!
 Läs mer om boken på Adlibris eller Bokus.Helt klart en riktigt intressant och läsvärd bok. Fick många insikter från denna bok och det visar sig även denna gång att det finns inga succéer som skapas över en natt. 

Du får läsa om nycklarna till framgång på egen hand.


Att glädjas med andra! 

Idag glädjer jag mig av att dela lyckan med andra. Några nära vänner fick efter många sorger och bedrövelser äntligen känna lyckan av att bli föräldrar.

Stort grattis Marie och Johan! Ser fram emot att komma hem och hälsa på er om några veckor. Så himla glad för er skull.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar