torsdag 22 januari 2015

Vill du bli odödlig?

Fick för drygt ett år sedan en fråga som jag ganska ofta funderar på och som jag använder för att värdera mig själv. Kan vara ganska nedslående ibland, men för mig handlar det ändå om att utmana mig själv att växa varje dag.

Frågan som jag fick:

"Vilka dagliga aktioner krävs för att bli ikon?"

Hela frågan handlar om att fundera på vad våra största ikoner hade för dagliga vanor för att skapa enorma framgångar. Vilka vinnande vanor gjorde dem framgångsrika. Det är inte talang, utan det är vanan och uthållighet som krävs.

Personer som Einstein, Da Vinci, Michelangelo eller Newton. 

Sportikoner som Stenmark, Borg och Ibrahimovic. 

Några av namnen lever vidare efter deras död och de som inte gått ur tiden ännu kommer att leva vidare i folks hjärtan.

Idag dök det upp en film hos mig som först fick mig väldigt inspirerad och avslutningen på den fick mig verkligen att tänka till. Personen på denna film är några år yngre än mig och avslutningen på denna film fick mig att skriva detta inlägg.

Verkligen inspirerad att göra skillnad och se till att varje dag räknas.

Håll till godo...

https://www.youtube.com/watch?v=Cz3q1R0oHmE
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar