fredag 2 januari 2015

Vad skulle du göra om pengar inte var ett problem?

Detta är en fråga som jag själv blir provocerad av. Är inte där jag vill i livet och det gör att pengar fortfarande är ett problem.

Samtidigt så tar jag mig varje dag närmare min dröm om ett liv i full frihet. Steg för steg, varje dag. Nyckeln är att stapla bra dagar på varandra och att hitta mina vinnande vanor.

Om pengar inte var ett problem skulle jag ut och uppleva världen. Har en lång Bucket List som kommer att få en egen sida här på Obeveklig.

Som en sann sportfåne vill jag besöka alla stora fotbollsarenor. Jag vill se en Super Bowl live. Jag har också lovat mig själv att se alla stora sporthändelser live framöver. Nästa mål är att åka till Sommar-OS i Rio. Augusti 2016 är det dags.

Språk, naturupplevelser och historiska platser står också högt på min lista.

Hur ser den lista ut?

Har du svårt att hitta inspiration så kan säkerligen denna film hjälpa dig på vägen. Lyssna på Alan Watts och Steve Jobs. 


Konsten är sedan att skriva ned vad du vill. När jag ställer frågan så får jag ofta svar på vad människor INTE vill göra. Det är ett problem med detta. Att manifestera vad du INTE vill göra eller INTE vill ha så kommer du att få mer av detta.

För min del så är det inte min dröm att ha ett jobb. Då är jag inte fri. Jag byter min tid mot pengar. Om inte pengar var ett problem skulle jag inte byta min tid mot ett jobb. För att kunna nå min dröm så manifesterar jag att detta är det sista jobbet jag kommer att ha.

Det är inte det att jag inte trivs på mitt jobb. Jag trivs jättebra och har fått en riktigt bra deal på alla tänkbara sätt. Det som inte stämmer överens med min dröm är att jag inte är fri. Där är problemet.

Hur skall ditt liv se ut?

Detta är en kraftfull fråga om du får ett annat perspektiv på den. Den kommer från en utav karaktärerna på The View. Har ingen film på detta, men du kommer att förstå innebörden.

Marc Accetta spelar Michelangelo och berättar vad som krävs för att bli framgångsrik. I hans fall handlar det just om att måla tavlor. 

Nu kommer frågan för dig att fundera på. Hur skall ditt liv se ut om du målar en tavla av det? Blir det en vit canvas för att du istället målat andras tavlor, eller blir det ett innehåll som överensstämmer med dina innersta drömmar?


Du har kraften att leva det liv du drömmer om. Det som håller mig kvar är olika typer av rädslor. Rädslor som jag kämpar med att övervinna med mod och aktioner.

Vilka rädslor håller dig tillbaka? Hur skulle ditt liv se ut om du visste att du inte kunde misslyckas?

Hoppas mina frågor och funderingar hjälper just DIG att växa och leva DIN dröm.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar