torsdag 1 januari 2015

Resumé, september 2014

DreamTrip Grekland

Ibland skulle jag bara vilja ge bort upplevelsen av den DreamTrip. Går liksom inte att förklara hur bra detta är. Skall göra ett försök i alla fall.

Vi åkte på DreamTrip till Grekland, Halkidiki i slutet på september. Ett underbart sätt att förlänga sommaren och att få med sig värme och sol in till de mörka månaderna i Sverige.

Vi passade även på att fira Pappa som fyllde 65 under resan. Eller rättare sagt, vi behövde inte fundera på detta. Våra värdar på plats såg till att det blev ett riktigt firande! Det blev så bra att det blev en tårta över på vårt rum som vi inte hittade förrän vi skulle åka hem.

En värd på plats under hela resan som ser till att alla som är med på DreamTripen stortrivs. Värden hjälper till med extra innehåll om man vill. Vi åkte till exempel på en helt fantastisk båttur.

Hela området var kanon. Tror att det var elva pooler att bada i och till detta en egen privat strand. En frukost- och middagsbuffé som bara kan beskrivas med ett ord, överflöd.
 

Femstjärnigt med halvpension för hela familjen. Ett kanonhotell och riktigt bra mat. Bokade flyg och transfer på egen hand. Totalt kostade resan drygt 12 000 för hela familjen. 

Kanske den bästa resan vi varit på och ändå betalde vi mindre än vad vi någonsin gjort när vi åkt till Medelhavet med hela familjen.

Bara så otroligt tacksam.

Danmark och Norge

En av fördelarna med det nya jobbet är att jag får ut och resa och träffa nya människor. Under september blev det resor både till Danmark och Norge. 

September var en månad där det verkligen gick upp för mig att jag gjorde rätta val i början på detta år. Nu är det bara att jobba vidare på samma väg.  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar