torsdag 1 januari 2015

Resumé, november 2014

November är en månad då min energi brukar gå i botten. Denna höst får jag säga att november var en riktigt bra månad.

DreamTrip till Madrid

Det var dags för ännu en DreamTrip som inledning till eventet The View. Fantastiskt att besöka ännu en huvudstad och samtidigt få några dagar till med sol och värme. Vi hittade två stycken guldkorn med hjälp av tips från andra.

Tapasbaren El Tigre var en kul upplevelse. Inga turister här. Äntligen fick vi smaka en riktig tapaslunch.

Vi hittade också en riktigt härlig plats med utsikt över hela Madrid. TartanRoof är väl värd ett besök om du åker till Madrid. Ta ett glas och bara njuta av sol och utsikt.


Vi hann även med några fantastiska middagar som ingick i DreamTripen. En kväll med trerätters och Flamencoshow var en riktig höjdare.
The View!

Efter DreamTripen vad det dags för eventet The View. Kan inte med ord beskriva hur bra detta är. Dessa karaktärer poppar upp ur minnet när man minst anar det. Så mycket klokskap och inspiration att ta med sig för att bygga ett rikare liv. Delar några filmer för att du skall få en känsla för vad detta är. Själv får jag grymt bra vibbar när jag tittar på dem igen.


Ersbjerg och Flensburg

November avslutades med en resa till Ersbjerg och Flensburg tillsammans med kollegorna i Danmark och Sverige.

Besöket på Siemens Windpower var riktigt häftigt. Det ger också hopp för framtiden med energi som inte är på våra naturtillgångar. Sanslösa byggen och massor med teknik som skall komma på plats. Finns inte några utrymmen för misstag. På bilden ser du själva huset för vindsnurran där rörelsekraften omvandlas till el.
Hela resan avslutades med middag och julmarknad i Flensburg. Saknar verkligen någon liknande tradition i Sverige. Snacka om folkfest. Tacksam för att jag kan resa runt och uppleva allt detta.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar