torsdag 1 januari 2015

Resumé, maj 2014

Göteborgsvarvet

Maj var en månad då många nya utmaningar stod för dörren. Bästa upplevelsen landar nog på Göteborgsvarvet. Även om jag inte alls var bra tränad så är detta event en sån häftig folkfest. Denna gång var det också perfekt väder runt hela banan. Extra kul var det att inspirera en vän till att vara med. Det här var första året som jag och Pernilla springer tillsammans. Det kommer att blir fler...

Tiden var inget att skriva hem om, men hela upplevelsen av dagen var helt fantastisk. Ryktes med av den härliga stämningen i början och fick betala dyrt för detta i andra halvan av loppet. Det är bara att ta nya tag 2015.


 

Stockholm Marathon

Två veckor senare var det dags för Stockholm Marathon. Även detta lopp hade riktigt bra väder. Synd att inte vara tränad för det när förutsättningarna finns. Det var en dag då tjurskallen fick sätta in för att ta mig i mål. Var helt tom efter 30 km. Tog mig till slut i mål gåendes.

Jag är en fruktansvärt dålig förlorare och var mest sur de sista kilometerna av loppet. Med lite distans till själva loppet så var det en mäktig upplevelse att springa bredvid detta gäng ett par kilometer. Att sedan läsa om hela satsningen lämnar mig rörd och berörd. Läs denna!

 Lånar bilden av Team Nordmark. Tack för att ni inspirerar!


Tre telefoner!

Detta speglar förändringarna som pågick i mitt liv under maj. Drog igång jobbet på Wagner samtidigt som jag under några månader skulle avsluta mig själv på Medborgarskolan. Detta tillsammans med att driva egna företag gjorde livet ganska omtumlande under några veckor. 

Detta är inget jag rekommenderar någon att göra. Skall jag någon gång jobba så mycket som jag gjorde denna sommar så skall det i sådana fall vara för att bygga upp egna passiva inkomster.
Jönköping enades mot främlingsfientlighet

Första maj 2014 kommer många Jönköpingsbor att minnas med viss förskräckelse, men framför allt med stor stolthet. Detta blev dagen då hela staden valde att tacka NEJ till främlingsfientlighet. 

Demonstrationen från Svenskarnas Parti möttes av  ringande kyrkklockor, gudstjänster utomhus och massor med invånare som tydligt visade att detta inte hör hemma i vår stad. TACK alla Jönköpingsbor som tog aktion.

Du kan läsa mer om denna dag hos Jnytt.  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar