torsdag 1 januari 2015

Resumé, juni 2014

Amsterdam

Juni började med en riktigt häftig resa till Amsterdam. Det var dags för nästa stora event, Boot Camp. Denna gång tog vi tåget hemifrån för att ta oss till Köpenhamn. Riktigt smidigt att ta tåget till Kastrup. Det är bara att ta hissen upp till flygplatsen.

Vi hade lite tråkigt på tåget och skulle ta några selfies för att peppa alla som var på väg till eventet. Gick sådär. Har lite att träna på här.Amsterdam är verkligen en härlig stad. Lite synd att vi inte hade mer tid att utforska staden. Det blir garanterat en fler resor hit för att hitta Amsterdams guldkorn. En kulturvandring hann vi med, med en avslutande härlig middag.Som vanligt var det ett grymt event där Marc Accetta tillsammans med andra talare gav allt från scenen. På efterfesten sprang vi på en av talarna, den ständigt leende James Lee. Ni som var där vet varför han alltid har ett leende på läpparna.


Missade du eventet eller vill ha tillbaka den grymma känslan från eventet kommer en recap här.

Eventet och den grymma stämningen i Amsterdam minns jag med glädje. Fotbolls VM drog igång när vi var i Amsterdam. Att Holland vann sin inledningsmatch mot Spanien gick inte att missa. Snacka om att det var drag i Amsterdam!

Vi hade också en riktigt häftig efterfest där vi stängde Amsterdam sent på söndag kväll, eller rättare sagt tidigt måndag morgon. Vi mötte några förvånade holländare på vägen hem på måndag morgon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar