torsdag 1 januari 2015

Resumé, juli 2014

Vilket väder!

Juli 2014 kommer väl gå till historien som en sanslöst bra sommarmånad i Sverige. Har sedan tidigare lovat mig själv att spendera så mycket tid som möjligt i Sverige under denna månad. Ljust nästan dygnet runt och om vi har tur med vädret så är det inget som slår detta.

Sjömo har blivit en tradition för hela familjen. Vädret var kanon och de sista dagarna vände även vinden så att Vättern blev badbar. Det är verkligen inget som slår Vättern när den är som bäst.Tanken var även att ta en tur runt Vänern för att hitta några guldkorn på vägen. Vi stannade utanför Kristinehamn, Revsands Camping. Blev kvar här hela veckan. Var ju bara så härligt väder och de sista dagarna var det över 25 grader i vattnet. Helt galet och helt underbart!
Sommartåget 2014

En av årets höjdpunkter var givetvis sommartåget. För min del är detta ett sätt att umgås med personer som är betydligt bättre tränade än vad jag själv är. På detta sätt hittar jag min inspiration till att träna vidare. Energin går helt enkelt inte att ta miste på.

Istället för att berätta på egen hand så tror jag att denna film säger det mesta.

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar