torsdag 1 januari 2015

Resumé, december 2014

I december var det äntligen dags att besöka Finland för första gången i mitt liv.

Åbo

Måste säga att Åbo var en mycket trevlig stad att besöka. Nu var det vinter och man har gjort ett jättejobb att göra staden mysig med massor av belysning.

Kan tänka mig att detta är en helt underbar stad och skärgård att besöka på sommaren. Får ta mig en funderare kring om denna skärgård skall utforskas en sommar.Värdig avslutning på året

Den andra halvan av december drog jag verkligen ned på tempot för att ladda om och återhämta mig. Det har varit ett fantastiskt år på många sätt och jag har fått möjligheten att uppleva massor av spännande saker.

Behövde dock sänka tempot ett tag och tänka till på vad jag vill göra framöver. Hur skall jag bygga det liv jag drömmer om? 

Köpte ett gäng böcker som jag skall läsa under 2015. Några tog jag mig an redan under jul och nyår. Den bok som inspirerade mig direkt var Relentless. Det är denna bok som ligger till grund för namnet på denna blogg. Rekommenderas varmt.Julen var vi hela tjocka släkten hemma hos oss. Har blivit en tradition att samla alla för god mat, umgänge och roliga lekar. 

Mellandagarna var de lataste på länge. Fantastiskt skönt att bara vara ett par dagar. Nyårsafton firade vi själva med familjen. Tror att vi alla ville ta det lugnt ett par dagar och bara ladda om för ett nytt spännande år.

Ser fram emot 2015. Kommer definitivt att bli det bästa året hittills!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar