torsdag 1 januari 2015

Resumé, augusti 2014

Avslut och uppstart 

I Augusti var det dags för mig att avsluta anställningen på Medborgarskolan. Är otroligt tacksam för denna tid då jag fick lära känna massor med nya människor och lära mig en verksamhet som verkligen är med och påverkar människors liv till det bättre.

Alla organisationer har sina utmaningar. Detta fick jag vara en del av också.

Tack till alla kollegor. Lycka till med att bygga mot framtiden. Plockade ned min skylt den sista augusti 2014.Augusti var också månaden som det var dags för uppstart av vår nya verksamhet. Ett av mina mål är att ha tre av varandra oberoende inkomstkällor. Det var dags att börja bygga den andra. Varorna var på väg mot Sverige. 

Jag är inte sen på att starta nya saker. Behöver nu träna på att avsluta dem på ett bra sätt också. Ta mina satsningar i mål helt enkelt.

Kommer att berätta mer om denna satsning framöver. Vi har tre kriterier när det gäller nya inkomstkällor. Gross Profit skall vara minst 75 %, produkten/tjänsten skall vara förbrukning som leder till återkommande inköp och till sist skall produkten/tjänsten ha möjlighet att bli en till 100 % passiv inkomst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar