måndag 12 januari 2015

Nacken, min bästa varningssignal

När jag befinner mig i obalans känner jag detta genom att nacken säger ifrån. Av någon anledning så får jag spänningar i nacken när jag inte är i balans. Detta visar sig i form av nackspärr och stelhet.

Börjar hitta ett mönster i detta. När jag inte är i balans mentalt, emotionellt eller spirituellt så känner jag detta i min fysiska kropp. Numera har jag lärt mig att lyssna på signalerna och undersöka vad det är kroppen vill säga till mig.

I detta fall var det ilska och besvikelse som jag skulle ta hand om. Denna gången tog det ett par dagar innan jag tog hand om detta. Tidigare i livet kunde jag gå med detta i flera månader.

Att bära på ilska och besvikelse är som att dricka gift och hoppas att din fiende skall förgiftas. Detta är inget bra och därför var jag bara tvungen att bli komplett med situationen så att inte jag tog med mig negativ energi av den.

Nu börjar spänningarna att släppa och jag skall genast ta hand om detta och stärka kroppen istället. Hela veckan ut skall jag både träna fysiskt och träna min tacksamhet för allt jag har i livet.

Hur hittar du dina signaler på att du inte har balans i livet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar