lördag 17 januari 2015

Du blir som du umgås.

Den här helgen befinner jag och mitt livs kärlek i Göteborg tillsammans.

Efter en tuff vecka hade jag nästan beslutat mig för att stanna hemma och tycka synd om mig själv istället. Tacksam för att jag tog mig i kragen och åkte till Göteborg.

Träffade delar av teamet redan på fredagskvällen och det gick verkligen upp för mig att du blir som du umgås. Att träffa ett gäng framåt och positiva människor smittar verkligen av sig och idag mår jag mycket bättre och energin är på väg tillbaka. 

Idag blir det blir föreläsning hela dagen med 300 framåt, positiva och resesugna vänner. Snacka om att detta kommer att ge energi!

Ibland känns det konstigt att det är så enkelt. Människan är ett flockdjur och det gör att vi hamnar i samma energiområde som de vi umgås med. Det är inget vi kan göra åt. Det bara blir så.

Vi är båda med i ett MLM-företag som fokuserar på resor och att verkligen leva livet fullt ut. Elaka tungor kallar det att vi är med i en sekt. Det roliga är att de har helt rätt. En sekt är en samling människor med gemensamma syften. Vi är båda stolta att vara en del av en samling positiva människor som är nyfikna på att upptäcka världen och utveckla sig själva.

Det gäller helt enkelt att välja rätt sekter att vara med i. Jag har lämnat de gnällsekter och skeptikersekter som jag inte vill vara med i och gör allt för att omge mig med människor som har det jag vill ha. Allt för att deras energi och vanor skall smitta av sig på mig.

Till sist vill jag skicka ett tack till barnens farmor/farfar och mormor/morfar. Tack för att våra barn har tre familjer som sina egna. Det gör det möjligt för oss att leva det liv vi önskar. Denna helgen behövde vi ny energi för att bli våra bästa jag som föräldrar igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar