måndag 19 januari 2015

Briljant Sara!

Idag delar jag vidare från en vän som jag hoppas att du delar vidare och inspireras av.

Jag tycker det är så himla häftigt när människor tar nya initiativ och tänker utanför boxen. 

Här kommer ett exempel från skolans värld som jag tycker att fler kan anamma. Klockrent sätt att kommunicera med sina elever. Det här är verkligen nytänk som borde belönas.

Länk till blogg

Länk till Youtube


Vi lever i ett informationssamhälle och jag avundas verkligen inte alla lärare som sliter med gamla invanda spår som är anpassade till ett industrisamhälle. Skärpning alla trötta politiker. Dags att borsta av sig mossan och inse att det är 2015!

Hoppas att detta kan vara ett sätt att inspirera fler lärare och beslutsfattare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar