söndag 18 januari 2015

Att ge och få energi

Denna helg har verkligen varit en förändring som jag behövde i energinivå. Har haft en period av låg energi och dåliga vanor. Har inte riktigt haft kraft och motivation att bryta de negativa vanorna. 

Fördelen med att umgås i grupper med positiva människor och mycket positiv energi är att den smittar av sig. Den positiva energin har verkligen smittat av sig på mig också. Nu är det dags att ta denna energi och se till att installera nya positiva vanor. 

Idag är jag fulladdad igen efter att ha umgåtts med över 300 positiva och energifyllda människor. Så tacksam att vara en del av detta. Det ger massor samtidigt som jag får ny energi att dela med mig av.

Fantastisk nyhet!

Energin gick upp ännu mer när det stod klart att en utav mina förebilder, Matt Morris, kommer till Sverige om ett par veckor. Detta kommer att ge mig massor med energi och det ger mig massor av energi att dela med mig av detta.

Daniel Assarsson, Erlend Vatne, Henrik Riis och Matt Morris


Att lära sig av dem som har gjort den resa i livet som jag själv vill göra är verkligen inspirerande. Det är "bara" att kopiera deras "recept" och göra samma sak. Enkelt att göra, problemet är bara att det är ännu enklare att inte göra det.

Ser verkligen fram emot spännande utbildningsdagar i Göteborg och Stockholm om ett par veckor och efter det blir det en hel utbildningshelg i Budapest i början av mars. 

2015 drar igång på bästa sätt och det skall bli mitt bästa år hittills!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar