onsdag 31 december 2014

Resumé mars, 2014

Vid första anblicken var mars 2014 verkligen tomt och innehållslöst.

När jag tänker tillbaka så var jag under ett par veckor mycket i mina egna tankar och vad jag skulle satsa på framöver. Man kan enkelt säga att jag var ganska låg och resultaten var därefter...

Fick uppleva ett par nya saker. Lite annorlunda, med tanke på vad jag vill skapa i mitt liv.

1. Var på en utbildning på offentlig upphandling. Riktigt spännande att ha denna kunskap med sig. Samtidigt kan jag inte bli annat en frustrerad över vilket slöseri med resurser som denna lagstiftning skapar enligt mitt sätt att se det. Får helt enkelt inse att detta är en utav de saker jag inte kan påverka. Får helt enkelt förhålla mig till detta och dra nytta av de spelregler som finns.

2. Vittnade för en vän i hovrätten. Hela caset var bisarrt från början till slut. Har massor med åsikter om det svenska rättssystemet. Kommer inte att lägga någon energi på att försöka förändra detta. Får bara förhålla mig till de spelregler som finns och spela bollen som den ligger.

Mars 2014 var för mig en förvirringens månad. Konflikter inombords och en hel del rädslor som gjorde att jag inte genomförde det jag innerst inne visste var det rätta att göra. Behövde hitta en bra balans och just nu var jag verkligen inte i balans. Tur att det kom in saker i mitt liv som jag önskade under resten av året.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar