måndag 29 december 2014

Resumé, Januari 2014

Dags att summera året 2014. Tycker att det är kul och inspirerande att gå tillbaka månad för månad för att ta med sig höjdpunkterna från året in i nästa.

Går tillbaka på sociala medier och i min kalender. Hittar följande höjdpunkter i januari 2014:

Blir först lite trött på mig själv när jag läser januari 2014 då det är saker jag ville göra då som jag fortfarande inte tagit tag i. Finns en anledning till att jag skapar Obeveklig. Det handlar om att hålla mig själv ansvarig. När jag gör detta och visar vilka resultat det skapar hoppas jag att jag kan vara med och inspirera andra. Kanske inte en höjdpunkt, utan en viktig lärdom.
Gör det nu!

Tog beslutet under kick-off med WorldVentures att jobba vidare med denna business kontinuerligt under året. Har ju två fantastiska möjligheter att ge bort. Den första är att kunna resa överallt i världen till marknadens bästa priser och med en service som håller världsklass. För dem som vill så finns även möjligheten att skapa en extra inkomst genom att rekommendera produkten vidare till andra. 
 Mitt beslut att dela med mig av detta kontinuerligt under året har nu skapat familjen en helt ny situation. Vi har skapat massor med nya vänner och har en extra inkomst på ungefär 10 000kr/månad. Med detta utgångsläge skall vi bygga vidare för att göra 2015 minst dubbelt så bra.

Anmälde mig till Triathlonskolan med Susanne Dalsätt. Grymt inspirerad i att ta mig an en utökad träning och lägga till cykling och simning till den lilla löpning som jag tränat under de senaste åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar