onsdag 31 december 2014

Resumé, februari 2014

Februari startade första träffen i Triathlonskolan. Vi var ett gäng taggade till tänderna för att lära oss mer om simning, cykling och löpning.
 
Dagen efter uppstarten med Triathlon var det dags att bege sig till London för årets första Event. Vi passade på att ta några extra dagar i London. Laddade om med ett par dagar hemma hos våra vänner Magnus och Camilla Frank. Lite som ett andra hem i London. Tack för att ni finns.

Hann med en helt ny upplevelse. Per Gunnarsson visade oss vad Bluesen har att erbjuda i London. Efter att ha tagit oss till centrala London i samband med tunnelbanestrejk fick vi en oförglömlig upplevelse på "Ain't nothing but...Blues" 


Vidare till ExCel London för eventet Momentum. Vi hade helt enkel grymma dagar i London. För er som vill få en liten inblick av vad som hände, kolla denna recapMånaden började verkligen på bästa sätt, tyvärr fick jag med mig Salmonella hem från London. Gjorde mig påmind om hur viktig min hälsa är för att jag skall fungera. Hög feber i ett par dagar och efter detta en mage som levde sitt eget liv i ett par veckor.

Tappade suget att träna ett par veckor och det blev en utmaning under hela våren.

Avslutade februari med min första crawl-träning. JÖSSES! Har denna på video och någon gång i framtiden skall du få se skillnaden på en drunknande medelålders och en triahtlet som kan simma, på riktigt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar