onsdag 31 december 2014

Resumé april, 2014

Om mars var en motig månad så kom genombrotten under april!

När man minst anar det så händer det saker. Bara du ligger i varje dag mot dina mål så kommer genombrotten när du minst anar det.

April började med glädjande nyheter som gjorde att vi i familjen skulle få en extra passiv inkomst på 4 000 kr/månad framöver. Helt plötsligt hade vi ett av våra mål för året på plats. Att ha ekonomi att resa som vi vill för passiva inkomster.

Några dagar senare var det även dags för en anställningsintervju som jag sent kommer att glömma. Efter att ha sökt några jobb som inte alls passat och jag inte var på banan bland kandidaterna så kom en intervju där allt klaffade. Efter en halvtimmes intervju konstaterade rekryteraren:

"Du är inte direkt någon traditionell ekonom..." 

Då var det kört tänkte jag. Höll minen och frågade:

"Är det bra eller dåligt?"

"Jag tror att du är helt rätt person. Jag vill att du träffar företagsledningen så snart du kan."

Allt klaffade till 100%. Testerna gick också klockrent. Det var bara ett litet problem. Min dröm var ju inte att gå tillbaka till ett jobb. 

Efter några dagars funderade tackade jag ändå "JA". Något som såhär drygt ett år senare känns riktigt bra. Fick en lugnare tillvaro, även om mina personliga mål får lite längre tid att växa fram nu. Så i april blev det klart att jag tar över som CFO på Wagner Industrial Solutions Scandinavia AB. Många nya utmaningar och en riktigt spännande möjlighet att utvecklas.Förändrade mina personliga mål så att detta kommer att vara den sista anställningen som jag har. Jag skall genomföra den i ypperlighet samtidigt som vi i familjen bygger våra egna företag och inkomstkällor.

Under april kom jag äntligen igång med träningen igen. Två förlorade månader och det var bara kort tid kvar till både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar